Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
aangenaam
wie we zijn
Onze naam refereert aan de Groninger Borgen; de eerste stenen huizen in het Groninger land. Monumentale gebouwen die beschermen tegen wind, water én indringers. Geschikt om alle tijden te doorstaan & in harmonie met hun omgeving. Net als onze panden.
Waarborg is trots huisvester van succesvolle ondernemers. De experts van vandaag en de pioniers van morgen.

Oog voor de toekomst

Bij Waarborg zien wij toekomstbewust ondernemen als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarbij durven we te kiezen voor innovatieve initiatieven en concepten op het gebied van verduurzaming en een gezond werkklimaat.

Milieuvriendelijk

In de panden komt de toekomstgerichte benadering onder andere tot uiting in de producten van Cradle to Cradle, een concept waarbij gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig worden ingezet in een ander product. Ook zijn steeds meer parkeerplaatsen voorzien van laadpalen en zoeken we naar milieuvriendelijke oplossingen voor energie- en waterverbruik.

Healthy workplace

Voor elke nieuwe investering geldt dat ons team ernaar streeft om van elke Waarborg-werkplek een healthy workplace te maken: iedereen heeft baat bij een fijne, gezonde werkomgeving. Dat doen we bijvoorbeeld met de beste klimaatsystemen, oog voor groen én slimme inrichtingen die zowel concentratie als ontspanning stimuleren.