Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
aangenaam
wie we zijn
Onze naam refereert aan de Groninger Borgen; de eerste stenen huizen in het Groninger land. Monumentale gebouwen die beschermen tegen wind, water én indringers. Geschikt om alle tijden te doorstaan & in harmonie met hun omgeving. Net als onze panden.
Waarborg is trots huisvester van succesvolle ondernemers. De experts van vandaag en de pioniers van morgen.

Nomaden van ons eigen vak

Wie continu bezig is met andermans huisvestingsbehoeften, kan bijna niet anders dan zelf geïnspireerd raken om die mogelijkheden te ondervinden. De afgelopen jaren trokken wij dan ook op ontdekkingstocht door onze eigen panden.

Zo genoten we jarenlang van onze kantoorruimte aan de Sylviuslaan, waar we in een oase van licht en lucht ons hoofdkwartier hielden. Toen een van onze medebewoners wilde uitbreiden, pakten wij enthousiast de verhuisdozen in. Op naar een nieuwe plek!

We streken neer in De Mediacentrale, waar je ons vandaag de dag nog steeds vindt. We werken hier zij-aan-zij met onze bewoners en weten zo precies wat er speelt. Een paar jaar geleden begonnen we in de achtertuin te bouwen aan het Powerhouse Helperpark, dat een bijzonder en hybride bouwwerk is geworden waar we aanvankelijk zelf ook naartoe wilden verhuizen. Echter, dit keer kwam het er niet van omdat er twee andere bedrijven waren die er dolgraag naartoe wilden. Zodoende hebben we binnen de Mediacentrale weer een nieuw plekje gevonden in het oude woonhuis dat hoorde bij de energiecentrale die tot in de jaren ’80 in het gebouw zorgde voor de energie in de stad.