Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
inspirerende
verhalen
Pssssst ....
Waarborg is trots huisvester van succesvolle ondernemers. De experts van vandaag en de pioniers die morgen beter maken. Altijd met een sterke missie en een bijzonder verhaal. Ontdek wie ze zijn, wat ze doen en wat ze betekenen voor de wereld om hen heen.
Het team van Waarborg is trots op de bewoners die we mogen huisvesten. Ontdek hier hun bijzondere verhalen.
Ketelaar Kroon / Oslo
Protium / Quintushuis
Seven Stars / Mediacentrale
Fluctus en Brightbird / Zernikelaan 6
Bioclear Earth / Rozenburglaan 13
Cycloon / Energieweg 12
Mediacentrale_Ronald_en_Jack_groot
Mediacentrale_bewerkt_Jack
'“Het is voor mij altijd al een ambitie geweest om fysiek gevestigd te zijn in het Noorden. Dat is nu werkelijkheid en dat voelt zeker goed!”'
lees het hele verhaal
Lees het hele verhaal

Seven Stars opent 3e vestiging: Groningen!

Het team was er al even, de locatie niet. Maar: newsflash! Team Noord vliegt uit. Vanaf maart heeft Team Noord haar eigen locatie. Zoals onze Jack zou zeggen: “er gaat niets boven Groningen!” Met een prachtige nieuwe plek in de gave Mediacentrale gaat 2022 vliegend van start voor Team Noord. Jack staat aan de leiding van dit bruisende team en vertelt graag meer over deze strategische keuze en verhuizing. We spreken hem, hoe kan het ook anders, in Groningen. Take IT away, Jack!

We zitten in de Mediacentrale, samen met Jack in het nieuwe kantoor. Wat een gave plek! “Ja, dank je wel. Gaaf hé!” Voor Jack was dit zijn ‘next step’. In 2016 begon hij als Accountmanager bij Seven Stars. Vier jaar later ging hij zijn eigen team runnen en nu amper anderhalf jaar later opent hij met z’n team een eigen vestiging. Dat moet toch goed voelen? “Absoluut! Het is voor mij altijd al een ambitie geweest om fysiek gevestigd te zijn in het Noorden. Dat is nu werkelijkheid en dat voelt zeker goed!”

 

“Het is voor mij altijd al een ambitie geweest om fysiek gevestigd te zijn in het Noorden. Dat is nu werkelijkheid en dat voelt zeker goed!”

 

Maar vanwaar deze stap? “Het Noorden is een netwerk van ons kent ons. Dat merk je binnen IT, maar misschien nog wel meer binnen arbeidsbemiddeling. Ondanks dat we al een noordelijke speler waren – we bedienen al sinds 2006 deze regio – brengt deze fysieke vestiging in het Noorden toch een stuk extra binding en zichtbaarheid met zich mee. We staan voor persoonlijk contact en oprechte aandacht. Vanuit deze nieuwe vestiging in de regio is de verbinding met onze professionals, opdrachtgevers én partners nog beter te maken. Daarnaast opent het nieuwe deuren: er zijn verschillende samenwerkingsverbanden waarbij een fysiek vestigingsadres in het Noorden bijvoorbeeld een vereiste is. Er zijn ook opdrachtgevers die het van je vragen. Logisch, ze willen natuurlijk de werkgelegenheid hier laten groeien, maar ook behouden.”

Wat Noord-Nederland van onze komst gaat merken? “Nóg meer persoonlijke aandacht en verbinding. Het vaker fysiek treffen van elkaar, zowel met professionals, opdrachtgevers én partners. DUO is bijvoorbeeld één van onze opdrachtgevers en we zitten nu op 5 minuten loopafstand. Dat is voor beide fijn, ook als wij straks daar weer op afspraak kunnen gaan. Verder willen we de samenwerkingen die we hier al hadden intensifiëren. Noordelijke partijen trekken naar noordelijke partijen, je hebt namelijk dezelfde normen en waarden, dezelfde mentaliteit. Dat gaat ervoor zorgen dat we samen nog meer kunnen groeien hier.”

 

Ook onze CCO Ronald is enorm trots op deze stap. “Deze stap naar het Noorden is in lijn met onze strategie om zo dicht mogelijk op de business en onze relaties te zitten. Echte aandacht geef je door dichtbij te zijn. Geweldig om te zien wat dit doet met het team en blij met Jack als Business Unit Manager in het Noorden. Kop d’r veur, zeggen Jack en het team altijd!”

 

Voor Jack, maar ook zijn team is deze eigen plek een nieuw hoofdstuk. “Ik ben geboren en getogen in Groningen, dus voor mij is het een thuiswedstrijd. Het is overigens ook altijd een droom geweest om op de fiets naar m’n werk te kunnen! Het hele team bestaat uit noorderlingen: Groningen, Drenthe of Friesland, iedereen is zo op het nieuwe kantoor. We gaan elkaar hier sowieso nog beter vinden. Om natuurlijk keihard te werken, maar ook samen die vrijmibo houden of een potje padel spelen beneden!”

Deze vestiging is natuurlijk een droom die uitkomt. Maar ambities en plannen heeft Jack nog genoeg voor zijn team. “We gaan het team uitbreiden en meer zichtbaarheid creëren. Aansluiten bij samenwerkingsverbanden, netwerkclubs, samenwerkingen uitbouwen met bestaande relaties – het staat allemaal op de planning. Daarnaast zijn er nog genoeg prospects om ons op te richten om zo nog meer business te realiseren. En voor mezelf? Nog verder groeien in mijn rol als Business Unit Manager. Het team begeleiden, laten groeien en uitbouwen. Samen!”

 

 

 


Jack de Groot / Seven Stars
seven stars