Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
inspirerende
verhalen
Pssssst ....
Waarborg is trots huisvester van succesvolle ondernemers. De experts van vandaag en de pioniers die morgen beter maken. Altijd met een sterke missie en een bijzonder verhaal. Ontdek wie ze zijn, wat ze doen en wat ze betekenen voor de wereld om hen heen.
Het team van Waarborg is trots op de bewoners die we mogen huisvesten. Ontdek hier hun bijzondere verhalen.
Ketelaar Kroon / Oslo
Protium / Quintushuis
Seven Stars / Mediacentrale
Fluctus en Brightbird / Zernikelaan 6
Bioclear Earth / Rozenburglaan 13
Cycloon / Energieweg 12
'Samen zetten wij schone energiebronnen in om onze energievoorziening eerlijker te maken. Wij geloven in een aanpak waarbij we gezamenlijk kunnen bijdragen. Samen kijken we vooruit. '
lees het hele verhaal
Lees het hele verhaal

Maak kennis met Protium

Wie is Protium?

Grootschalige CO2 uitstoot en ontbossing warmt de aarde snel op, zelfs sneller dan werd gedacht. Protium zet schone energiebronnen in om energievoorziening eerlijker te maken. Zij geloven in een aanpak waarbij iedereen kan bijdragen.

‘’Samen met jou kijken we vooruit.’’

Protium gelooft in het concept ‘samen zijn we sterker dan alleen’. Ze werken samen met partijen die net als Protium het duurzame belang willen nastreven. Samen met dakeigenaren, installateurs, leveranciers, investeerders en netwerkbedrijven vormen ze een fundament.

Waarborg en Protium

Sinds april 2021 huurt Protium een kantoorpand in het Quintushuis aan de Schweitzerlaan. Het Quintushuis is echt een kantoorpand die past bij het bedrijf; modern en voorzien van veel duurzame elementen. Protium is niet alleen een huurder van ons, maar ook wij  ook zijn de samenwerking met ze aangegaan, en daar zijn we trots op!
Samen met Protium zijn we in 2021 een project gestart om zonepanelen te plaatsen op het pand aan de Eifelstraat in Zwolle. Op het pand liggen maar liefst 602 zonnepanelen te shinen. Door het dak aan Protium te verhuren kunnen ruim 90 huishoudens genieten van duurzame energie.

Kun je alleen zonnepanelen kopen?

Er is meer mogelijk dan alleen het aanschaffen van een zonnepanelensysteem.
Zo biedt Protium je ook de mogelijkheid om zonnepanelen te leasen of je dak te verhuren.
Zonnepanelen leasen kent verschillende voordelen; je hoeft geen grote investering vooraf te doen, maar profiteert wel direct van een besparing op je energiekosten en de beschikbare subsidies.

‘’Impact maken zonder investeren’’

Heb je een groot dakoppervlakte? Dan kun je ook je dak verhuren. Protium gaat graag de samenwerking aan om een nieuwe duurzame energiebron te realiseren.
Zo maak je impact zonder tijd of geld te investeren en profiteer je van een aantrekkelijke vergoeding.

En hoe zit het met de cijfers?

In het jaar 2021 heeft Protium maar liefst 39.400 zonnepanelen geplaatst. Dat betekent dat 4127 huishoudens een jaarlijks voorzien zijn van groene stroom en 6702 ton CO2 bespaard ten opzichte van grijze stroom. En om dit alles nog maar eens duidelijk te maken is deze besparing net zoveel als 1.000 rondjes om de aarde met een diesel auto! Ondertussen heeft Protium al bijna 200 MW aan projecten in ontwikkeling, waarmee er de aankomende jaren nog veel meer impact gemaakt gaat worden.


Protium / Protium
Waarborg Vastgoed