Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
Toen & nu
Projecten
Ons portfolio is altijd al dynamisch. Niet alleen door ons oog voor de mogelijkheden van nieuwe objecten, maar ook door de overdracht van sommige panden. Toch blijft steeds één ding gelijk: de trots die we voelen voor de panden die we nu en toen de onze noem(d)en.
Ons portfolio is altijd al dynamisch. Niet alleen door ons oog voor de mogelijkheden van nieuwe objecten, maar ook door de overdracht van sommige panden. Toch blijft steeds één ding gelijk: de trots die we voelen voor de panden die we nu en toen de onze noem(d)en.
  • Multifunctioneel bedrijfsgebouw
  • Gelegen aan hoofdverkeersader tussen Enschede en Doetinchem
  • Gerevitaliseerd in 2007
De Kiefte 16/17/18

Verolme, of beter de heer Verolme. Een Rotterdamse reder die in de jaren 50/60 veel in Amerika vertoefde zag met lede ogen aan dat de nieuwe hoogbouw grote problemen kende met de klimaat beheersing. Een (te) groot deel van zijn vermogen stopte hij in een nog steeds revolutionair materiaal; een gemetalliseerde stof voor binnen zonwering die een hoge zon reflectie kent. Het bedrijf is na omzwervingen in Eibergen geland en uitgebouwd. Ruim 13.000 m2 aan bedrijfs- en kantoorruimte.

In 2019 door het wereldwijd toonaangevende stoffenbedrijf Kwadrat uit Denemarken overgenomen. Een mooi verhaal, bijna een sprookje. Je komt het een paar keer in je leven (onbewust) tegen de stoffen van deze Deens fabrikant en familiebedrijf. Is het niet op je nieuwe bank, dan wel in de auto, of voor het raam. Of wat denk je in alle Apple stores over de gehele wereld.

De Kiefte I

De Kiefte I heeft een productiefaciliteit met magazijn en werkplaats ter grootte van 3.971 m². Zonweringproducent Verosol is de bewoner van dit multifunctionele deel van het pand. De productieruimte heeft een vrije hoogte van 7 meter en beschikt over vloeistofdichte vloeren met een zeer hoge belastingcapaciteit. Naast een productieruimte, heeft het bedrijfsgebouw ook een aantal interne kantoren, kleedruimtes en een opslag voor chemicaliën. Zo grenst er een aparte kantoorruimte (De Kiefte 16) aan de productieafdeling ter grootte van 282 m².

De Kiefte II

De Kiefte II is gelegen op het perceel van De Kiefte I en is met een oppervlakte van in totaal 291 m² de kleinste van de twee gebouwen. De 265 m² grote bedrijfsruimte fungeert op dit moment als een opslagplaats voor de stoffen die verzonden worden en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het productieproces. Het kantoorgedeelte van De Kiefte II beslaat een kleine 26 m². Aan de achterzijde van De Kiefte II is één overheaddeur gevestigd die toegang geeft tot het 5 meter hoge bedrijfsgedeelte.

De Kiefte III

Dit multifunctionele bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein de Kiefte in Eibergen. Het gebouw heeft een bedrijfsgedeelte en een productieruimte. Het pand is in 1981 gebouwd en in 1997 én in 2007 gerevitaliseerd. De schil van de bedrijfsruimte bestaat uit opstaande sandwichpanelen en de schuine delen uit stalen dakplaten, die bovendien aan de binnenzijde zijn geïsoleerd. De productieruimte- en magazijnruimten bedragen in totaal 5.335 m².

Het kantoorgedeelte heeft een oppervlakte van 1.046 m² en bevindt zich aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw. Het kantoorgedeelte bestaat uit twee bouwlagen en is luxe ingericht. Aan de voorzijde van het perceel zijn veertig parkeerplaatsen gecreëerd. Het pand heeft een moderne uitstraling, mede door de gevel die een mix is van materialen in grijs en zilvertinten.