Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
alles regelen
onze service
Waarborg is de huisvestingspartner die met je meedenkt en zich moeiteloos aanpast aan jouw huisvestingsbehoefte. Ons team begrijpt dat je niet alleen naar je werk gaat om te werken, maar ook om iets te kunnen betekenen voor de wereld om je heen!
Waarborg denkt graag met je mee en past zich moeiteloos aan naar jouw huisvestingswensen.
Extern en interim Vastgoedbeheer

Waarborg Vastgoed verricht werkzaamheden voor zowel nationaal als internationaal opererende partijen gericht op kantoor- en bedrijfsruimten in (Noord-)Nederland. We zijn hierbij sterk in facilitair, vastgoed en financieel (interim)management.

Facilitair (interim)management

Het serviceteam van Waarborg Vastgoed bestaat uit specialisten op het gebied van facilitaire dienstverlening voor kantoor- en bedrijfshuisvesting. Op basis van meerjaren duurzame onderhouds prognoses (MJDOP’s) brengt en houdt ons serviceteam gebouwen in optimale staat, zodat bewoners zich kunnen focussen op hun bedrijf en werkzaamheden.

Het facilitaire team van Waarborg stuurt specialistische schilders, timmervaklieden, dakwerkers, E&W-comfort installatiespecialisten en groenmedewerkers aan en participeert hierin. Elke klus wordt goed, volledig en snel geklaard.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met facilitair manager Lindsey Agema. Je kunt haar bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050-201 92 92.

Vastgoed (interim)management

Het Waarborg Vastgoed-team bestaat uit ervaren en goed opgeleide vastgoedexperts. We zijn bekend met de wettelijke uitgangspunten, verhuur- en verkoopcontracten en de diverse vastgoedmanagement pakketten. Het vastgoedmanagement-team heeft contacten met makelaars in de markt, maar voert ook zelfstandig verhuur- en verkoopactiviteiten uit op Funda. Daarnaast is deze afdeling actief in de aankoop van gebouwen en/of locaties.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met onze vastgoedmanager Guido Halman. Je kunt hem bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050-201 92 92.

Financieel (interim)management

Het financiële team van Waarborg Vastgoed bestaat uit professionele medewerkers die onder andere werken aan het ontwikkelen van financiële prognoses en het leveren van analyses van experts, vermogensverschaffers en (institutionele) banken, zowel nationaal als internationaal.

Heb je behoefte aan (tijdelijke) kennis en/of een capaciteitsoplossing op financieel gebied, bijvoorbeeld bij een herstructurering, invulling van een functie of het opzetten van een AFM/DNB gewaarborgde (project)administratie? Dan kan het financiële team van Waarborg je hierbij ondersteunen en ontzorgen. Ook kunnen we onze bijdrage leveren in verander- en crisismanagement in samenwerking met onze fiscale, juridische en notariële partners.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met onze financieel specialist Arjen Adriaanse. Je kunt hem bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050-201 92 92.

Meer weten?

Benieuwd of onze medewerkers ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Waarborg Vastgoed. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.