Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
alles regelen
onze service
Waarborg is de huisvestingspartner die met je meedenkt en zich moeiteloos aanpast aan jouw huisvestingsbehoefte. Ons team begrijpt dat je niet alleen naar je werk gaat om te werken, maar ook om iets te kunnen betekenen voor de wereld om je heen!
Waarborg denkt graag met je mee en past zich moeiteloos aan naar jouw huisvestingswensen.
Architectuur

Waarborg is de huisvestingspartner die van begin tot eind met je meedenkt en helpt jouw wensen realiseren. Oók als je op zoek bent naar inspiratie, advies of concrete plannen voor het inrichten van jouw kantoorruimte(n)! Vertel ons je eisen en je ontvangt van onze interieurarchitecten een creatief voorstel op maat.

Expertise en korte lijnen

Waarborg heeft twee ervaren interieurarchitecten in huis, die je graag ondersteunen bij het vernieuwen of ontwikkelen van jouw bedrijfsarchitectuur. Laat je je liever volledig ontzorgen? Ook dat kan: onze ontwerpers zorgen dat jouw wensen perfect vertaald worden naar een fijne, inspirerende werkplek waar jouw team zich direct thuis voelt en aan de slag kan. Met moderne, online renderingen kun je vóór je echt investeert al zien hoe jouw kantoor eruit kan komen te zien.

Creatieve concepten

Onze architecten zijn ook de drijvende kracht achter de verschillende ‘concepten’ uit het Waarborg portfolio, zoals de Mediacentrale en Tabakko. Met een flinke dosis creativiteit en durf weet ons architectenteam keer op keer een uniek concept neer te zetten dat met een eigen huisstijl en beleving opvalt in het Groninger landschap van huisvesting.

Een vijfsterren impressie

Tijdens de ontwerpfase verzorgen onze architecten sfeerduidende moodboards en bijzondere impressies. Deze impressies zijn bijna niet van echt te onderscheiden, online renderingen waarin de architectuur van een ruimte of zelfs een heel gebouw is gevisualiseerd. Zo heb jij als huurder of investeerder direct inzicht in de praktische invulling van bijvoorbeeld ‘een gezonde werkplek’ en kun je, voordat er ook maar een muurtje geverfd is, al ervaren hoe een ruimte straks kan voelen.

Meer weten?

Benieuwd of onze architecten ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met interieurarchitecte Muriel Agema - De Wit. Je kunt haar bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.