Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
onze trots
Onze projecten
Van rijksmonument tot ultramoderne lounge: onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. Soms door een markante bouwstijl, een fenomenale locatie, een rijke historie óf dat allemaal tegelijkertijd. Waarborg geeft je graag een extra inkijkje in deze bijzondere panden. Dít zijn onze parels.
Onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. We laten je graag zien waarom. Dít zijn onze parels.
  • Healthy workspace
  • Uitzicht over de Piccardthofplas
  • Gerevitaliseerd in 2018
Quintushuis

Werken met uitzicht over het water? In een pand waar je bij binnenkomst direct een levendige, prikkelende sfeer ervaart? Dat kan in het Quintushuis. Na een zorgvuldige verbouwing en revitalisatie in 2018 behoort dit pand tot de top van de healthy workspaces in het Noorden.

Een open, zuurstofrijk interieur

Met het groen van de Piccardthofplas voor de deur en een zee aan licht die door de vele raampartijen naar binnen stroomt, is het Quintushuis een ware oase voor harde werkers. De inrichting die Waarborg na aankoop in recordtempo renoveerde, is opvallend en prikkelend. Waarborg koos o.a. voor een krachtige combinatie van fris gewitte muren met knallende kleuraccenten en de algemene stijl is stoer, fris en industrieel. De sfeer in het gebouw is hierdoor tegelijkertijd relaxed én dynamisch. Een healthy workspace. Als hier geen goede ideeën ontstaan!

Klaar voor de toekomst

Bij Waarborg hebben we naast oog voor esthetiek, ook altijd aandacht voor bewust en duurzaam ondernemen. Hoe houden we onze panden niet alleen nu, maar ook in de toekomst aantrekkelijk? Die focus zie je ook terug bij dit pand aan de Schweitzerlaan: op het parkeerterrein is bij de revitalisatie voldoende plek gerealiseerd voor elektrische auto’s. Ook zijn alle ramen van het pand voorzien van gebruiksvriendelijke, klimaatregulerende zonneschermen. Zo ervaren onze bewoners het comfort dat zij verdienen, en dragen wij tegelijkertijd zorg voor de wereld om ons heen.

Meer weten?

Neem contact op met Waarborg Vastgoed via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.