Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
onze trots
Onze projecten
Van rijksmonument tot ultramoderne lounge: onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. Soms door een markante bouwstijl, een fenomenale locatie, een rijke historie óf dat allemaal tegelijkertijd. Waarborg geeft je graag een extra inkijkje in deze bijzondere panden. Dít zijn onze parels.
Onze panden zijn stuk voor stuk bijzondere objecten. We laten je graag zien waarom. Dít zijn onze parels.
  • Energielabel A
  • Maar liefst 18.300 m2 kantoorruimte
  • Eigen brasserie en ontmoetingsplek: het Mediacafé
Mediacentrale

Ooit de leverancier van energie voor het hele Noorden, nu een duurzaam en dynamisch kantorencomplex van 18.300 m2: de Mediacentrale. Opvallend is ze zeker: de imposante rode gevel is van ver te zien. Maar bijzonder is ze ook vanbinnen; de Mediacentrale huisvest tientallen eigengereide ondernemers met een missie en oog voor innovatie.

Zakelijk ontmoeten

Met een klein gezelschap op zoek naar een vergaderplek? Of wil je een evenement voor 100 man organiseren en zoek je een geschikte ruimte? Dan biedt de Mediacentrale uitkomst. De centrale beschikt over diverse, stijlvolle zalen voor o.a. workshops, vergaderingen, congressen en symposia. Ga je voor groots? Onze centrale hal is ook inzetbaar als blanco canvas voor ieder evenement. Jouw event, dus jij bepaalt.

Meer weten? Neem dan contact op met de vastgoedmanager van de Mediacentrale: Guido Halman. Hij kijkt graag met je naar de mogelijkheden.

Culinair ontmoeten

Flexwerken op een goed bereikbare locatie? Informeel vergaderen onder het genot van een gezonde sandwich? Of het einde van de werkweek inluiden met een borrel? Waar spreek je dan af? Juist, bij het Mediacafé! Het Mediacafé is dé ontmoetingsplek van de Mediacentrale en is gevestigd op de begane grond van de centrale.

Bekijk de centrale virtueel!

Benieuwd wie Waarborg Vastgoed allemaal huisvest in de Mediacentrale? Ontdek de centrale met een virtual tour!

Meer weten?

Neem contact op met Waarborg Vastgoed via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.