Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
42 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
< terug naar overzicht
Labradordreef 18 Utrecht Waarborg Vastgoed
  • Utrecht
  • Utrecht
  • 2.556 m2
  • 2.556 m2
  • Huur
  • Bevat foto’s
Brochure downloaden

Met een grote vijver en de groene voortuin is Labradordreef 18 op bedrijventerrein Nieuw Overvecht in Utrecht niet te missen. Een vriendelijke stijl is in 2002 tijdens een renovatie binnen doorgevoerd: bij binnenkomst wacht je bij de receptie een binnenvijver, warme houtkleuren en een Aziatische muurschildering.

Op de begane grond is een gang met diverse kantoren en spreekkamers, een pantry, garderobe, toiletgroep en een lift naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is een kantoortuin ingericht en vind je de glazen loopbrug naar het pand Floridadreef 114.

In totaal beschikt Labradordreef 18 over 2.556 m2 kantoorruimte, verdeeld over diverse etages en ruimtes. Het pand ligt op het modern gemengde bedrijventerrein Nieuw Overvecht, in het noorden van Utrecht. De ideale ligging voor veel bedrijven: het centrum is dichtbij, net als de uitvalswegen A2 en A27, wat Labradordreef 18 goed bereikbaar maakt met de (vracht)auto. Bij het gebouw is bovendien ruim parkeergelegenheid met 50 eigen parkeerplekken.

Snelle feiten
Adres Labradordreef 18
3565AN Utrecht
Omgeving Bedrijventerrein Nieuw Overvecht
Oppervlakte 2.556 m2
Afstand centrum 6 km
Afstand (trein)station 4 km
Afstand bushalte 400 m
Energielabel E
Meer weten?

Neem contact op met Tim Graafsma, de verantwoordelijke vastgoedmanager van de Labradordreef 18 via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.