Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
42 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
< terug naar overzicht
Floridadreef 112 Utrecht Waarborg Vastgoed
  • Utrecht
  • Utrecht
  • Huur
  • Bevat foto’s
Brochure downloaden

Geflankeerd met bomen zien bezoekers vanaf de Floridadreef direct het projectkantoor en de bedrijfsruimte van nummer 112. Een groen welkom dat direct ook de ingang aangeeft. Aan die zijde van het pand van bijna 1000 m2 is namelijk ook de ingang, waarmee je toegang krijgt tot de kantoren, faciliteitenruimte en pantry op de begane grond.

Vanaf de begane krijg je met de trap in de hal toegang tot de eerste verdieping. Snel naar de kantoren vanuit de bedrijfshal? Dan sta je via de ijzeren trap in de bedrijfshal ook zo op de eerste verdieping.

Floridadreef 112 ligt op het modern gemengde bedrijventerrein Nieuw Overvecht en heeft daardoor een ideale ligging voor veel bedrijven. Het centrum is dichtbij, net als de uitvalswegen A2 en A27, waardoor het pand goed bereikbaar is met de (vracht)auto. Er is bovendien ruim parkeergelegenheid aanwezig met 16 eigen parkeerplekken verdeeld over twee zijden van het gebouw.

Snelle feiten
Adres Floridadreef 112
3565AM Utrecht
Omgeving Bedrijventerrein Nieuw Overvecht
Afstand centrum 6 km
Afstand (trein)station 4 km
Afstand bushalte 400 m
Energielabel C
Meer weten?

Neem contact op met Tim Graafsma, de verantwoordelijke vastgoedmanager van de Floridadreef 112 via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.