Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
42 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
< terug naar overzicht
Mediacentrale Waarborg Vastgoed Groningen 14
  • Helperpark 270-298
  • Groningen
  • Groningen
  • 18.000 m2
  • 18.000 m2 / beschikbaar: 466 m2
  • Huur
  • Bevat video Bevat foto’s
Brochure downloaden

Ambitie, innovatie en creativiteit; het zijn de bewoners die de voormalige energiecentrale maken tot wat het is. De Mediacentrale is hét bruisende ICT- en mediahart van Noord-Nederland. Met een bijzondere, krachtige uitstraling en een oppervlakte van maar liefst 18.300 m2 is dit pand een icoon voor de stad en bedrijvenpark Europapark. En dat alles met energielabel A: vanaf 170 meter ónder de centrale wordt de centrale met WKO-installatie ’s zomers gekoeld en ’s winters verwarmd.

De Mediacentrale heeft een intensieve revitalisatie ondergaan en is omgebouwd tot prachtige, duurzame kantoorlocatie. In totaal zijn er zo’n 50 ruime en inspirerende kantoor- en bedrijfsruimtes, een grote centrale hal, gezamenlijke vergader- en congresaccommodaties én een prettige brasserie, WAAR, waar zowel bewoners als relaties van buitenaf lekker en gezond kunnen lunchen. Al met al een prachtig en uniek platform voor werken en vergaderen, maar ook een geweldige locatie voor product- en bedrijfspresentaties, evenementen en symposia.

Snelle feiten
Adres Helperpark 270-298
9723 ZA Groningen
Omgeving Stadswijk Oosterpoortwijk
Oppervlakte 18.000 m2
Afstand centrum 2 km
Afstand (trein)station 500 m
Afstand bushalte 190 m
Energielabel A
Meer weten?

Neem contact op met Guido Halman, de verantwoordelijke vastgoedmanager van de Mediacentrale via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.