Waar ben je naar op zoek?


MENU
https://www.waarborgvastgoed.nl
buitengewoon
huisvesten
34 toplocaties
ruimte beschikbaar
geheel verhuurd
video aanwezig
Filters
Zoeken op
Plaats
Functie
Voorzieningen

Filters wissen
Bezichtiging plannen?

Neem contact op met Tim Graafsma, de verantwoordelijke vastgoedmanager van De Mudden 14 via het contactformulier of door te bellen naar 050 201 92 92.

De Mudden 14

Groningen

Totale oppervlakte pand: 2000 m2
Bedrijventerrein
KantoorruimteBedrijfsruimte
Treinstation: 5 km
Bushalte: 0.15 km
Energielabel: a

Gebouwomschrijving

Op de Zernike Campus nabij de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool pronkt kantoorgebouw De Mudden 14 op het Zernike Science Park. Het markante object is gerealiseerd in een solide betonconstructie, met in totaal vier bouwlagen met een gezamenlijk vloeroppervlak van 2.000 m². Bijzonder is de variatie in de grootte van die verschillende lagen. Zo is de vierde bouwlaag (incl. overdekt dakterras) uitsluitend gerealiseerd aan de oostzijde van het pand.

Wist je dat kantoorgebouw De Mudden 14 volledig is in te delen naar wens? Van samenvoeging tot opsplitsing van de huidige ruimten: het is allemaal mogelijk bij Waarborg Vastgoed.

Met de plannen van de Zernike Campus Groningen om het gebied verder te ontwikkelen naar een Science Campus is De Mudden 14 zeer geschikt voor organisaties die zich focussen op Science, Research & Development, laboratoriumexperimenten en innovatie.

Faciliteiten
  • Parkeerfaciliteiten
004-Waarborg-20220920-6595-min
Photo: Hans Mossel
Photo: Hans Mossel
Photo: Hans Mossel
Photo: Hans Mossel
Photo: Hans Mossel

Omgeving De Mudden 14

Locatie van De Mudden 14

Zernike Science Park
De Mudden 14
9747 AW Groningen

Kaart laden
Bereikbaar

Met de ligging aan de Ringweg van Groningen is de Zernike Campus zijn de A7 en A28 makkelijk te bereiken

Zernike Campus

De Zernike Campus is volop in ontwikkeling. Het broeit hier met de combinatie van (internationale) studenten, innovatieve bedrijven en onderwijsinstellingen. Hier vindt innovatie plaats voor een gezondere toekomst.

Toekomst

De locatie is zeer geschikt voor organisaties met de focus op energie, chemie, life sciences en big data om zich door te ontwikkelen op de Zernike Campus. Rondom het gebouw hebben wij hiervoor voldoende ruimte. Heeft uw bedrijf interesse om zich te vestigen op de Zernike Campus? Wij hebben we de mogelijkheden om u te huisvesten. Nu en in de toekomst.

Wilt u een bezichtiging of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de een bezichtiging in te plannen of u vraag te beantwoorden

    Bewoners van dit pand

    Met trots is dit onze bewoner van De Mudden 14 in Groningen.